Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

Carbage Run 2025 till Helsingfors

12/01/2025 @ 09:00 - 17/01/2025 @ 00:00

ANMÄLAN ÖPPNAR I APRIL

Över polcirkeln på 6 dagar

International edition?
Inte bara skandinaviska lag deltar i denna upplaga. Detta är en internationell upplaga där Carbage-runners från Tyskland, Belgien, Frankrike, Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna deltar. Faktiskt spelar det ingen roll varifrån Carbage-runners kommer: de talar olika språk, men de liknar varandra mycket. På det sättet kan du utöka ditt umgänge bortom gränserna. Förra året såldes denna upplaga ut på 2 timmar. Så snabbt kommer det förmodligen inte att gå i år, eftersom holländarna kan välja mellan 3 vinterupplagor. Du kommer naturligtvis fortfarande att få ruttbeskrivningar och uppgifter på skandinavisk/engelska, och en del av besättningen som reser med dig kommer fortfarande att tala skandinaviska och engelska.

När?
Vinterudgaven 2025 till Helsinki äger rum från den 12:e till den 17:e januari 2025. Vi startar söndag morgon och avslutar fredag kväll.

Rutten
Vi startar nära Helsingborg och slutar i Helsingfors.

Bilen
Den första utmaningen väntar redan på dig innan startpistolen avfyras. Endast bilar vars marknadsvärde inte överstiger 1000 euro och som är över 20 år gamla är tillåtna. Din bil måste naturligtvis också uppfylla alla lagkrav. Dessutom utmanar vi dig inte bara att visa upp med en vilken som helst gammal skrothög. Använd dina dolda talanger och obegränsade kreativitet för att förvandla din bil till det mest extraordinära fordonet. För vinterutgåvan har vi naturligtvis några fler krav på din släde:

  • Din bil måste vara utrustad med vinterdäck (med ett snöflingesymbol och en minimumsmönsterdjup på 4 mm).
  • Du måste också använda snökedjor.
  • Som ytterligare säkerhetsåtgärd måste du ta med dig täcken och extra sprinklervätska.
  • Alla deltagare måste kunna visa upp bevis på motorfordonsansvarsförsäkring och skriftligt godkännande från ditt försäkringsbolag krävs för att delta i Carbage run.
  • Dubbdäck är INTE obligatoriska

Priser
Carbage Run handlar inte om tid och/eller hastighet. Istället ställer vi dig varje dag inför utmanande och spännande uppgifter som garanterar att du hamnar i de mest galna situationerna. Du kan tjäna poäng genom att utföra dessa uppgifter. Laget med flest poäng till sist vinner. Dessutom får laget med den mest originella bilen också en pris. Vinnaren avgörs demokratiskt via omröstning. Du kan se fram emot följande priser:
1:a plats: €1.000
2:a plats: €500
3:e plats: €250
Priss för den mest originella bilen: €500

“Priset” för den bil som är för dyr
Du röstar inte bara på originalitetspriset: Du kan också rösta på den bil som du tycker är alldeles för dyr. Eftersom detta är en roadtrip för riktiga skrotbilar, hoppas vi att varje lag kommer att resa i en gammal bil. Laget som vinner priset för den alldeles för dyra bilen måste svara på frågor på scenen vid prisutdelningen och komma med ett uttalande som förhoppningsvis får dem att bli förlåtna av alla de andra Carbage-deltagare.

Officiell anmälan
Först till kvarn. Så kom ihåg att anmäla dig i god tid eftersom antalet deltagare är begränsat. Det är inte nödvändigt att du redan vid anmälan har en skrothög. Du kan också skicka oss informationen om din bil på ett senare tillfälle. Vi vill gärna ha med så många skandinaviska team som möjligt, så du måste vara snabb för att säkra din plats. Du kan enkelt sälja din biljett igen via Ticketswap, om du trots allt inte kan delta.

Sign up here

Avboka
Du kan avboka din deltagelse kostnadsfritt inom 30 dagar efter anmälan, och deltagaravgiften återbetalas i sin helhet. Efter 30 dagar kan deltagaravgiften inte längre återbetalas, men biljetterna kan återförsäljas på Ticketswap-plattformen upp till 4 veckor före start.

Biljettpriser

En biljett för ett lag (1 bil inkl. 2 personer) kostar 449 euro. En extra deltagare kostar 49 euro.

För detta får du två rallyskyltar, ett omfattande paket med klistermärken, sex dagar med de vackraste rutterna (med detaljerade ruttbeskrivningar varje dag), besättning med stor erfarenhet, mys varje kväll, en spektakulär avslutningsfest och ett äventyr du aldrig glömmer!

 

Details

Start:
12/01/2025 @ 09:00
End:
17/01/2025 @ 00:00
Cost:
ANMÄLAN ÖPPNAR I APRIL
Event Category:

Venue

Carbage run © 2024.