Skip to content Skip to footer

Vem är vi

Vem är vi?
The Carbage Run började som en resa för ett par glada motorentusiaster men har sedan växt och blivit till en stor evenemangsverksamhet. Vi har växt väldigt snabbt de senaste år, och utgörs idag av en rad fastanställda professionella som endast jobbar med att skapa bäst möjliga evenemanget.

Organisationen
Bram Eigenraam, grundaren av Carbage run, driver verksamheten från kontoret i Emmen, Holland. Sen finns det en rad frilansare, konsultanställda, frivillig, vänner och familj samt vår fans som är med att skapa vår uppskattade evenemang.

Vårt crew
På resan tar vi med ett underbart team av människor, som lätt kännas igen på deras ”Carbage Run Crew” kläder. Detta team har utökats kraftigt i takt med Carbage Run växt så mycket de senare år. Dessa människor är Carbage Runs hjältar. De jobbar 24/7 under hela evenemanget och har bara ett mål i siktet – att se till vår deltagare for deras livs största äventyr.

Event Manager
Varje evenemang har sin egen manager. Detta är människor med stor erfarenhet inom evenemangsbranschen. Våra event managers har ansvaret för att allt går bra med en specifik upplaga av Carbage Run.

Styrelsen
The Carbage run har även en styrelse. Detta är dock ingen vanlig styrelse. Den består av människor, som inte den typiska konservativa byråkrat i kostym och slipps, och som endast skulle se Carbage run som en business. Carbage runs styrelse utgörs av kreativa hjärnor som bidrar till att vårt evenemang förnyas och förbättras från år till år. Styrelsen hittar hela tiden på nya kreativa idéer, som bidrar till att Carbage Runs unika och galna stil.

Carbage run © 2024.