Skip to content Skip to footer

Vem är vi

Vem är vi?
Carbage run har vuxit från en hobby till ett “seriöst” företag. Vi har vuxit otroligt snabbt på kort tid. Carbage run startade i Holland, men har under de senaste åren även varit aktivt utomlands. Det finns bland annat danska, tyska, svenska och norska varianter av våra evenemang. Mer information om detta kan du hitta på Carbage runs globala webbplats: www.carbagerun.com.

Organisationen
Företaget bakom Carbage run (och många andra bilrelaterade evenemang) heter CRUM eventravel. Vårt huvudkontor ligger i Emmen i Drenthe. Dessutom opererar vi också från våra kontor i Tyskland och Danmark. All information om vårt företag, vad vi gör och vilka vi är, kan hittas på: www.crum.travel.

Vårt crew
På resan tar vi med ett underbart team av människor, som lätt kännas igen på deras ”Carbage Run Crew” kläder. Detta team har utökats kraftigt i takt med Carbage Run växt så mycket de senare år. Dessa människor är Carbage Runs hjältar. De jobbar 24/7 under hela evenemanget och har bara ett mål i siktet – att se till vår deltagare for deras livs största äventyr.

Event Manager
Varje evenemang har sin egen manager. Detta är människor med stor erfarenhet inom evenemangsbranschen. Våra event managers har ansvaret för att allt går bra med en specifik upplaga av Carbage Run.

Styrelsen
The Carbage run har även en styrelse. Detta är dock ingen vanlig styrelse. Den består av människor, som inte den typiska konservativa byråkrat i kostym och slipps, och som endast skulle se Carbage run som en business. Carbage runs styrelse utgörs av kreativa hjärnor som bidrar till att vårt evenemang förnyas och förbättras från år till år. Styrelsen hittar hela tiden på nya kreativa idéer, som bidrar till att Carbage Runs unika och galna stil.

Carbage run © 2024.