Skip to content Skip to footer

Om Carbage run

Utmaningen
Utmaningen utgörs av att åka flera hundra mil genom Europa på bara 5 dagar, och göra detta i en gammal skrothög, som man ska få fram ända till mållinjen.

Carbage run handlar inte om hög fart eller tid, det går endast ut på att vara kreativ, ha kul och få en upplevelse för livet! Även om det inte är avgörande vem som kommer först över mållinjen, erbjuder Carbage run dagliga utmaningar för varje team i form av uppdrag som ska lösas. Som Team intjänas poäng genom att lösa dessa uppdrag, och på slutdagen utropas det team med flest poäng som vinnare av årets Carbage run. Dessa uppdrag kommer ta dig och ditt team ut i de mest bisarre och konstiga situationer, som du med garanti kommer komma ihåg resten av livet!

Varje kväll samlas alla teams för trevligt häng och snack om utmaningarna, bilar, racet och dagen som gick. Nya vänskaper bildas och en gemenskap uppstår där hjälp alltid finns nära tills hands. Carbage run är som en stor familj, en familj där du är jätte välkommen.

Versioner

Carbage run finns i 3 olika versioner:

– 2 Sommarversionen
– 1 Vinterversionen

Bilen
Bilen måste vara minst 20 år med ett marknadsvärde på cirka 1000 euro (innan modifikationer) gammal för att kunna delta i Carbage run. Den störta utmaningen till dig och ditt team, innan ni ställer upp för start, är att omvandla ert fordon till den mest originella i startfältet. Ha kul med vännerna och ”pimpa” ert teams bil, så ni är redo för nästa Carbage run. Tänk vad roligt det kommer se ut, när flera hundra pimpade gamla bilar fräser ner genom Europa – det är onödigt att säga att folk stirrar med förvåning. Människorna i de små byar vi passerar kommer prata om er många år framöver. Såklart ska ert teams bil vara konstruerad enligt de lagmässiga föreskrifterna i Sverige, samt minimum vara trafikförsäkrad.

Rutt/Färdplan
Varje år är det en ny färdplan som vi åker efter. Man åker aldrig den samma rutt två gånger. Vi garanterar dig, att du kommer få uppleva Europas mest unika områden, genom att åka några av kontinentens vackraste väger. Med andra ord, Carbage run kommer visa dig Europa på ett helt nytt sätt – rolig åkning, fester, äventyr och viktigast av alla, ditt livs största äventyr!

Carbage run Camping
Vid sommarupplagorna av Carbage run skapas en speciell Carbage run Camping. Varje kväll i ett annat land, i en annan stad. Sov, ät, drick, umgås och underhållning. Detta är den ultimata övernattningen under roadtrippen i ditt liv. Det är definitivt inte lyx, men alla faciliteter finns tillgängliga. Detta är dock platsen att vara på under Carbage run.

Vill du vara med?
Om du vill delta är du inte ensam! Nästan alla upplagor av Carbage run blir snabbt utsålda och har väntelistor. Så om du vill uppleva den ultimata roadtrippen måste du anmäla dig i god tid. Vill du veta vilka upplagor som körs i år, vart de går och när anmälan öppnar? Då ska du kolla de olika upplagorna.

Carbage run © 2024.