Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

Sommar edition 2024 England & Wales

25 August @ 09:00 - 29 August @ 23:00

åben

Vecka 35 till England och Wales Vi återvänder till Storbritannien! Carbage run var här redan 2015 med holländarna – det är dags att göra det igen. Rutten genom England och Wales är helt ny…

När?
Sommarutgåvan 2024 till Storbritannien äger rum från den 25:e till den 29:e augusti 2024. 5 dagars körning, från söndag till torsdag. 

Vi kör 2024 tillsammans med det tyska Carbage run. Först till kvarn. Det betyder att du inte kan vänta i månader med att anmäla dig, eftersom antalet deltagare är begränsat.

Rutten till Storbritannien
Vi ser till att du besöker platser du aldrig har varit på tidigare och kör fantastiska vägar som du sent kommer att glömma. Vi visar dig Europa från en helt annan synvinkel genom att undvika de kända platserna och trafikerade motorvägar. Startplatsen kommer att meddelas senare. De vackraste vägarna i England och Wales är på rutten!

Bilen?
Bilen måste vara minst 20 år gamla och ska naturligtvis uppfylla alla lagkrav för fordon. Vi vill gärna utmana dej till att inte bara komma körande i ett gammalt bilskrälle. Använd dina dolda talanger och fantastiska kreativitet och visa oss ditt helt unika åk vid starten!

Vad kostar det?
449 euro per lag/bil med 2 deltagare. Varje ytterligare deltagare kommer att debiteras 49 euro. Varje lag får 2 officiella rallymärken till bilen, manualen (4 veckor före start) och en klistermärkessats bestående av en fönsterklistermärke och 2 dörrklistermärken med startnumret på. Dörrklistermärkena (50×20 cm) ska placeras på framdörrarna så att du tydligt kan identifieras. Du kan också boka övernattningar på Carbage Run Camp.

Färjeresa
Med tanke på Carbage Runs gruppstorlek är det inte möjligt att ordna boende för alla deltagare på en enda färja. Kostnaderna för färjorna ingår inte i deltagaravgiften och måste bokas av deltagarna själva. Det finns flera sätt att komma till England: olika färjeförbindelser vid olika tidpunkter eller via Eurotunneln. Efter anmälan får du en översikt över alla möjligheter och kan bestämma hur du vill komma till England för att starta. Startplatsen är cirka 30 till 45 minuters bilresa från Dover i Kent.

Carbage Run Camp
Varje kväll erbjuder vi möjlighet att campa på destinationen. Det är enkla campingplatser, inte lyxiga, men säkra och absolut det mest bekväma stället att övernatta med de andra deltagarna under Carbage Run. Alla vanliga sanitära faciliteter finns på plats. Kostnaden för Carbage Run Camping är 69 euro per person för hela veckan (6 nätter).

Priser
Carbage Run handlar inte om tid och/eller hastighet. Varje dag får du utmanande och galna uppgifter som gör att du hamnar i de mest omöjliga situationerna. Du kan tjäna poäng med dessa uppgifter. Laget med flest poäng är vinnaren. Dessutom utdelar vi pris till laget med den mest originella bilen. 
Detta beslutas på demokratiskt vis via en omröstning bland deltagarna. Priserna är som följer:

1:a pris 1 000 €
2:a pris: 500 €
3:e pris: 250 €

Originalitetspriset: 500 €

“Pris” till den smarta släden
Det finns ett annat pris: Du kan också rösta på bilen som är för dyr. Det är en roadtrip för riktiga junkies. Laget som vinner priset för den alltför dyra bilen måste svara på frågor på scenen vid prisutdelningen och komma med en uttalande som förhoppningsvis kommer att förlåtas av alla de andra Carbage Runners.

Anmälan / bokning
Anmälan öppnar den 27 oktober 2023 kl. 19.00 Skynda dig, eftersom antalet deltagare är begränsat enligt Först Till Kvarn. Det är inte nödvändigt att ha en gammal skrälle vid anmälan. Du kan skicka information om din bil senast en månad före start.

Regler
Deltagarna förbinder sig vid anmälan att accepterade nämnda reglernaoch följa eventuella ytterligare regler som kompletteras skriftligt av arrangören.

Details

Start:
25 August @ 09:00
End:
29 August @ 23:00
Cost:
åben
Event Category:

Venue

Carbage run © 2024.